Webbhotell som tar PayPal-betalningar

paypal-logoPayPal är ingen betalningsmetod som slagit igenom i Sverige och bland webbhotellen är det ingen skillnad. Det är vanlig faktura eller kortbetalning som gäller för nästa alla webbhotell. PayPal har helt enkelt inte fått något fotfäste och det kan dels bero på att vi i Sverige har bra konsumentlagar och bra betalningsmetoder redan.

När vi kommer utanför Sveriges gränser så blir det genast mycket vanligare. Många webbhotell som inriktar sig på flera språk eller en hel internationell marknad har ofta stödet. Förmodligen för att globalt sett är PayPal ändå ett känt betalningsalternativ och det gör att konsumenten känner igen sig och kan betala genom det. Dessutom erbjuder PayPal konsumentskydd mot bedrägerier.

Där finns ett tyskt webbhotell som riktar sig delvis till den svenska marknaden som har stöd för PayPal. Det är webbhotellet ServageOne och som ägs av det svenska bolaget Eastpoint Media.

Vill du verkligen betala med PayPal så kan det vara ett bra alternativ och de är dessutom inte speciellt dyra.

Det finns dock en mängd internationella webbhotell som är riktigt stora som givetvis också har stöd för PayPal. Här är några exempel:

Lycka till och hoppas du hittar ett webbhotell som passar dig.

Posted in Webbhotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *