Jämför webbhotell för din e-butik

Är du på jakt efter ett webbhotell för din e-butik? Det är inte nödvändigtvis det lättaste då det finns massor av svenska webbhotell att jämföra.

Det finns dock lite tips du kan använda dig av för att hitta ett webbhotell som är ett bra val för din e-butik.

Du bör aldrig välja de billigaste webbhotellen för din e-butik. Det kommer ställa till med problem  vilket gör att du måste lägga ner massor av onödig tid på e-butiken som du inte annars hade behövt och det är inte ens säkert att det fungerar efter det.

Välj webbhotell med omsorg och jämför dem noga men undvik som sagt de absolut billigaste. När du jämför webbhotellen så titta även på recensioner och vad tidigare kunder skrivit om webbhotellet.

Om din e-butik är ny så har du förmodligen inte så mycket intäkter och då ska du nog absolut satsa på ett vanligt webbhotell. Är din e-butik redan etablerad och har en stadig försäljning så ska du absolut inte vara dumsnål.

Så fort din e-butik börjar bli så stor att du har en rejäl omsättning så satsa på en VPS eller dedikerad för din e-butik. Det finns mindre bolag att jämföra här men och andra sidan är de också mycket bättre.

Om du vill rikta in dig på webbhotell så börja med att ta en titt på Oderland och Miss Hosting. Det är två klockrena webbhotell med lite problem. Kostnaden börjar på ca 70kr per månad, vilket du absolut bör ha råd att investera i för din e-butik.

Posted in Webbhotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *