Hitta snygga WordPress teman

wordpress-temanMånga känner redan till att WordPress är ett fantastiskt CMS och bloggverktyg som faktiskt är det mest använda i hela världen. Det kombinerar enkelhet med kraftfullhet på ett sätt som få andra CMS kan komma i närheten av. En sorts balans som gjort att WordPress blivit så stort som det är idag.

Om man ska lägga upp en egen hemsida eller blogg med WordPress så kommer man förmodligen att vilja ändra utseendet till något som passar ens egna behov. Det enklaste sättet är att använda sig av WordPress inbyggda temahanterar där du kan söka efter teman och ladda ner och aktivera dem med ett par knapptryckningar. Det är samma teman som du hittar här och alla är helt gratis att använda sig av.

Dessa teman har historiskt sätt dock haft vissa problem. Långt ifrån alla uppdateras vilket gör att om du bygger en hemsida eller blogg kring ett tema som slutar att uppdateras så ställer detta till det för dig. Antingen får du själv anställa en webbutvecklare som är insatt i WordPress som fixar det åt dig eller så får du byta tema eller leva med problemen.

Ett betydligt bättre sätt är att använda sig av s.k. professionella teman eller premium teman. Dessa är teman som utvecklats av seriösa företag som erbjuder en större mängd teman till så väl bloggare som företagare, frilansare m.fl. Dessa teman brukar kosta en liten slant att köpa in men det brukar inte vara mer än några hundra kronor vilket kan anses som överkomligt för de allra flesta. Här får du snabbare uppdateringar och kan på så sätt få ut mer av nya funktioner som läggs till i WordPress. Det är också bra ur ett säkerhetsperspektiv där buggar och säkerhetshål täpps till mycket snabbare.

Om du vill titta på professionella teman så kan du besöka denna hemsida som samlat en hel del information och länkar. För övrigt tycker vi att alla företag bör satsa på att skaffa sig ett bra WordPress tema, antingen genom att köpa ett befintligt och göra önskvärda ändringar själv eller genom att be en webbyrå ta fram ett som passar dem som handsken.

Om du behöver ett webbhotell för WordPress så har vi flera bra förslag på vår startsida.

Posted in WordPress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *