City Network – Webbhotell med ASP.NET och MSSQL

city networkCity Network är ett webbhotell som bör vara en kandidat i valet om att hitta ett hostingföretag med ASP.NET (Dotnet) och MS SQL.

City Networks webbhotell är skapat för att passa så många olika kunder som möjligt. Därför finns bara ett webbhotellspaket och för varje webbplats (domän) du lägger till så har du möjlighet att välja om det ska vara Linux eller Windows för den.

Detta gör att du har möjlighet att välja Windows Server för att få tillgång till ASP på din hemsida.

Du kan skapa upp till 2st MS SQL databaser hos City Network. Dessa databaser är dock inte begränsade i utrymme som hos många andra webbhotell. Här är dem en del av ditt totala utrymme på 250 GB.

Det finns en hel del andra webbhotell som också har stöd för ASP.NET och MS SQL. Det kan vara smart att utgå från en bra lista som jämför webbhotell för att se över de mest populära webbhotellen.

City Network är dock utan tvekan ett riktigt bra alternativ när det kommer till ASP.NET. Det är ett webbhotell som inte bara ger dig 250 GB utrymme, utan faktiskt mycket av allt annat också. Du kan t.ex. använda upp till 5 000 GB (5 TB) trafik varje månad och du kan skapa upp till 1000st E-postkonton.

Ett smart sätt är att läsa vad andra tycker om webbhotellet och det finns en del recensioner på City Network som du kan läsa.

Posted in Webbhotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *