Är Binero ett bra webbhotell för en blogg?

bineroBinero är absolut ett bra webbhotell för en blogg. Webbhotellet har allting du kan tänkas vara i behov av om du tänkt starta en egen blogg eller flytta en redan befintlig blogg.

Det enda som skulle tala emot Binero är att deras privatpaket har en minnesmängd i PHP begränsad till 64MB. För WordPress och de vanligaste plugins och widgets ska detta vara tillräckligt, men det kan finnas scenarion om du tänkt hantera stora mediafiler som bilder eller filmer där detta inte riktigt räcker till.

Många högupplösta bilder är dock inte alls så stora så det krävs att du ska öppna stora bilder för att utföra bildbehandling i din blogg.

Det finns egentligen ingen anledning att oroa sig för även om det i ett senare skede skulle visa sig att detta är ett problem så kan du höra med Binero om de kan öka gränsen för ditt konto. I värsta fall kan du byta webbhotell och Binero betalar då tillbaka pengarna för den återstående tiden.

Detta är en av anledningar som gör Binero så fantastiskt bra. De stoppar inte dig på något vis att byta från dem till ett annat webbhotell om du skulle vilja det.

I övrigt erbjuder Binero väldigt bra med utrymme och trafik så det finns ingen risk att det tar slut för din blogg. Du hittar mer information om deras webbhotell på deras hemsida:
http://www.binero.se.

Posted in Webbhotell.

2 Comments

  1. Jag tycker inte Binero har fungerat så bra under 2013. Jag kommer nog stanna kvar om de fortsätter att sköta sig under resten av 2014 dock. Hoppas verkligen de får bättre uptimes och hanterar ddos attacker bättre.

    De är ganska tråkigt att de fortfarande erbjuder endast 64 MB minne för PHP när de faktiskt höjt priset från 69 kronor till 79 kronor. 128 MB hade känts som en bättre kompromiss.

  2. Jag tycker Binero har fungerat bra för mig under en ganska lång tid. De har haft några timmer då och då som de blir lite sega men det beror förmodligen på någon attack eller något. Men det går så långt mellan tillfällena att jag inte tror andra webbhotell är direkt bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *